VROUWENRECHTSWINKEL NIJMEGEN

VROUWENRECHTSWINKEL NIJMEGEN

ADVIES

Welkom op de site van de Vrouwenrechtswinkel Nijmegen! Ons team bestaat uit enthousiaste rechtenstudentes met verschillende expertises. De medewerksters kunnen zodoende advies en informatie verstrekken over allerhande juridische kwesties. Al sinds 1986 is de Vrouwenrechtswinkel daarin actief. Een advies kan onder andere informatie inhouden over uw rechtspositie en de verdere mogelijke stappen die u kunt zetten om uw juridische probleem op te lossen of kan een verwijzing zijn naar een advocaat of mediator. Verder kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het schrijven van een brief. Het advies dat wij geven is altijd gratis. U kunt er bovendien vanuit gaan dat we de door u gegeven informatie met de grootste vertrouwelijkheid zullen behandelen.

De Vrouwenrechtswinkel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de door haar gegeven adviezen.

U kunt hier onze contactgegevens vinden. Wilt u een afspraak maken? U kunt ons mailen of bellen, of gebruik maken van de online afspraakplanner. Meer informatie vindt u hier

RECHTEN

De Vrouwenrechtswinkel Nijmegen is onder andere gespecialiseerd in het geven van advies en informatie over de rechtsgebieden hier. Heeft u een vraag die betrekking heeft op een rechtsgebied dat hier niet genoemd wordt? Komt u dan ook gerust langs tijdens onze spreekuren of neem contact met ons op.

VROUWEN

Voor vrouwen, door vrouwen. Zo luidt het motto en het statutaire doel van de Vrouwenrechtswinkel Nijmegen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van advies en informatie rondom de rechtspositie van vrouwen, omdat wij ons zeer bewust zijn van de (nog immer) bijzondere maatschappelijke positie van de vrouw. U kunt daarom bij ons rekenen op een advies op maat dat rekening houdt met deze maatschappelijke positie. Zoals u ook onder de header ‘ons team’ ziet, hebben wij een team dat alleen uit vrouwen bestaat.

DONATIES

Stichting Vrouwenrechtswinkel Nijmegen is een organisatie die adviezen en informatie verstrekt over allerlei juridische zaken aan vrouwen. Het team bestaat uit alleen maar vrouwelijke vrijwilligers die zich graag inzetten voor andere vrouwen. Om onze werkzaamheden te kunnen verrichten, zijn we afhankelijk van donaties. Draagt u ons een warm hart toe?