VROUWENRECHTSWINKEL NIJMEGEN

VROUWENRECHTSWINKEL NIJMEGEN

GRATIS JURIDISCH ADVIES

Voor vrijblijvend gratis juridisch advies kunt u bij de Vrouwenrechtswinkel terecht. Ons team bestaat uit enthousiaste rechtenstudentes met verschillende expertises. De medewerksters kunnen zodoende advies en informatie verstrekken over allerlei juridische kwesties. Al sinds 1986 is de Vrouwenrechtswinkel daarin actief. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het verkrijgen van inzicht in uw rechtspositie of het oplossen van een juridisch probleem. Ook kunnen wij u in contact brengen met een advocaat of mediator.

Wilt u een afspraak maken? U kunt ons mailen of bellen, of gebruik maken van de online afspraakplanner. Meer informatie vindt u hier

*De vrouwenrechtswinkel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de door haar verleende diensten.

RECHTSGEBIEDEN

De expertise van onze medewerksters strekt over een groot aantal rechtsgebieden. Een opsomming van onze expertises vindt u  hier. Heeft u een vraag die betrekking heeft op een rechtsgebied dat hier niet genoemd wordt? Ook dan kunt gerust contact met ons opnemen. Ons medewerksters zijn altijd bereid om u te helpen!

ONS MOTTO

Voor vrouwen, door vrouwen. Zo luidt het motto en het statutaire doel van de Vrouwenrechtswinkel Nijmegen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van advies en informatie rondom de rechtspositie van vrouwen. Wij zijn ons zeer bewust van de (nog immer) bijzondere maatschappelijke positie van de vrouw. U kunt daarom bij ons rekenen op een advies op maat dat rekening houdt met deze maatschappelijke positie. Zoals u ook onder de header ‘ons team’ ziet, hebben wij een team dat alleen uit vrouwen bestaat. Zo creëren wij een omgeving waarin u in alle vertrouwelijkheid uw verhaal kunt doen.

DONEREN

Stichting Vrouwenrechtswinkel Nijmegen is een organisatie die volledig bestaat uit een team van vrijwilligers. Onze diensten zijn vrijblijvend gratis. Daarom zijn wij om onze werkzaamheden te kunnen verrichten afhankelijk van donaties. Draagt u ons een warm hart toe? U kunt doneren door de drukken op de knop rechts.