SPREEKUREN

SPREEKUREN

Gratis juridisch advies met betrekking tot al uw vragen over onder meer echtscheiding, ontslag, huurrecht, sociale zekerheid, vreemdelingenrecht en huiselijk geweld.
Kom gerust naar een spreekuur of bel ons via tel. 024- 324 08 55 (alleen bereikbaar tijdens een spreekuur).

Spreekuren:

Maandag09:30 – 11:30
Dinsdag19:00 – 20:30
Donderdag19:00 – 20:30

Inloopspreekuur
Wilt u langskomen op een spreekuur? U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Wij stellen ten doel u zo goed en snel mogelijk te  helpen bij uw problemen. Hiervoor is het aan te bevelen dat u de bij uw problemen relevante brieven of stukken (bijv. een arbeidsovereenkomst of brief) meebrengt naar het spreekuur of voorafgaand uw komst mailt.
Twijfelt u of bepaalde stukken belangrijk zijn voor ons om in te zien? Hierover kunt u vooraf uw komst ook gerust contacteren. Bel ons tijdens een spreekuur of stuur een mail.

Afspraak maken?
Alhoewel u voor een bezoek geen afspraak hoeft te maken, kunt u er wel altijd een maken. Bel ons tijdens een spreekuur of stuur een mail. Onze contactgegevens vindt u hier.
Een afspraak is aan te bevelen. Dat biedt u namelijk de gelegenheid om vooraf informatie over uw problemen door te geven waardoor onze medewerksters vóór uw komst al uw zaak kunnen onderzoeken. In dat geval kan er bij uw komst eerder ingegaan worden op de informatie, die in de tussentijd is gevonden en kunnen wij u al mogelijk van een advies of antwoord voorzien.

Is het voor u niet mogelijk om ons te bezoeken?
Stel uw vragen dan via vrouwenrechtswinkelnijmegen@gmail.com of bel naar 024-3240855. U kunt ook een skypeafspraak inplannen.

Binnenkomst
Als u gearriveerd bent in het pand, zit rechts van uw gezichtspunt de spreekkamer van de rechtswinkel. Klop op de deur van de spreekkamer en wij weten dat u er bent. Het is mogelijk dat onze medewerksters in gesprek zijn. Een medewerkster laat u dat dan even weten. Op het bankje tegenover de spreekkamer kunt u dan zolang plaatsnemen.
Wij bieden de mogelijkheid om het gesprek tijdens een van onze spreekuren in het Engels te voeren, mits vooraf en tijdig aangegeven.

Vrijwilliger worden?

Ben jij een vrouwelijke rechtsstudent en wil jij ons team versterken? Stuur een mailtje naar: vrouwenrechtswinkelnijmegen@gmail.com of kom eens langs tijdens onze spreekuren.

 

 

×
Top