SPREEKUREN

SPREEKUREN

Tijdens onze spreekuren verstrekken wij gratis juridisch advies met betrekking tot al uw vragen over onder meer echtscheiding, ontslag, huurrecht, sociale zekerheid, vreemdelingenrecht en huiselijk geweld.
Kom gerust naar een spreekuur of bel ons via tel. 024- 324 08 55. Let op: wij zijn telefonisch alleen bereikbaar tijdens een spreekuur.

Afspraak maken?
U kunt een afspraak bij ons inplannen met onze afspraakplanner op de website. Ook kunt u ons bellen of mailen om een afspraak in te plannen. Bellen kan tijdens onze spreekuren. Onze contactgegevens vindt u hier.
Een afspraak is aan te bevelen. Dat biedt u namelijk de gelegenheid om vooraf informatie over uw problemen door te geven, waardoor onze medewerksters vóór uw komst al uw zaak kunnen bekijken. In dat geval kan er bij uw komst eerder ingegaan worden op de informatie die in de tussentijd is gevonden en kunnen wij u al mogelijk van een advies of antwoord voorzien.

Is het voor u niet mogelijk om ons te bezoeken? U kunt ook een skypeafspraak of belafspraak inplannen (024-3240855). U kunt uw vragen ook stellen via vrouwenrechtswinkelnijmegen@gmail.com.

Spreekuren:

Maandag09:30 – 11:30
Dinsdag19:00 – 20:30
Donderdag19:00 – 20:30

Inloopspreekuur
Wilt u langskomen op een spreekuur? U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Wij stellen ten doel u zo goed en snel mogelijk te  helpen bij uw problemen. Hiervoor is het aan te bevelen dat u de bij uw problemen relevante brieven of stukken (bijv. een arbeidsovereenkomst of brief) meebrengt naar het spreekuur of voorafgaand uw komst mailt.
Twijfelt u of bepaalde stukken belangrijk zijn voor ons om in te zien? Hierover kunt u vooraf uw komst ook gerust contacteren. Bel ons tijdens een spreekuur of stuur een mail.

Binnenkomst
Als u gearriveerd bent in het pand, zit rechts van uw gezichtspunt de spreekkamer van de rechtswinkel. Klop op de deur van de spreekkamer en wij weten dat u er bent. Het is mogelijk dat onze medewerksters in gesprek zijn. Een medewerkster laat u dat dan even weten. Op het bankje tegenover de spreekkamer kunt u dan zolang plaatsnemen.

Engels
Wij bieden de mogelijkheid om het gesprek tijdens een van onze spreekuren in het Engels te voeren, mits vooraf en tijdig aangegeven.