Close

GRATIS JURIDISCH ADVIES

Voor vrouwen, door vrouwen

ADVIES

Welkom op de site van de Vrouwenrechtswinkel Nijmegen! Ons team bestaat uit enthousiaste rechtenstudentes met verschillende expertises. De medewerksters kunnen zodoende advies en informatie verstrekken over allerhande juridische kwesties. Al sinds 1986 is de Vrouwenrechtswinkel daarin actief. Een advies kan onder andere informatie inhouden over uw rechtspositie en de verdere mogelijke stappen die u kunt zetten om uw juridische probleem op te lossen of kan een verwijzing zijn naar een advocaat of mediator. Het advies dat wij geven is altijd gratis. U kunt er bovendien vanuit gaan dat we de door u gegeven informatie met de grootste vertrouwelijkheid zullen behandelen.

De Vrouwenrechtswinkel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de door haar gegeven adviezen. Download hier ons exoneratiebeding: (Pdf over aansprakelijkheid hieronder)

RECHTEN

De Vrouwenrechtswinkel Nijmegen is onder andere gespecialiseerd in het geven van advies en informatie in de onderstaande rechtsgebieden. Heeft u een vraag die betrekking heeft op een rechtsgebied die hier niet genoemd wordt? Komt u dan ook gerust langs tijdens onze spreekuren of bel voor een afspraak.


ONZE RECHTSGEBIEDEN


VROUWEN

Voor vrouwen, door vrouwen. Zo luidt het motto en het statutaire doel van de Vrouwenrechtswinkel Nijmegen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van advies en informatie rondom de rechtspositie van vrouwen, omdat wij ons zeer bewust zijn van de (nog immer) bijzondere maatschappelijke positie van de vrouw. U kunt daarom bij ons rekenen op een advies op maat dat rekening houdt met deze maatschappelijke positie. Zoals u ook onder de header ‘ons team’ ziet, hebben wij een team dat alleen uit vrouwen bestaat.

LOOP BIJ ONS BINNEN, OF MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis juridisch advies met betrekking tot al uw vragen over onder andere echtscheiding, ontslag, huurrecht, sociale zekerheid, vreemdelingenrecht en huiselijke geweld.


Heeft u behoefte aan juridisch advies? Kom gerust naar een spreekuur of bel ons via tel. 024- 324 08 55.Spreekuren:

  • Maandag  09:30 - 11:30
  • Dinsdag 19:00 - 20:30
  • Donderdag  19:00 - 20:30


*In verband met de feestdagen is de rechtswinkel van 25 december t/m 2 januari gesloten. Op donderdag 4 januari staan we weer voor u klaar!


Onze spreekuren zijn op basis van inloop, maar u kunt ook altijd een afspraak maken. Als u een afspraak heeft, is er gegarandeerd voldoende tijd voor de behandeling van uw vragen, als een spreekuur een groot aantal bezoekers heeft.  Voor een afspraak, vindt u onderaan onze contactgegevens.


Heeft u niet de mogelijkheid om naar een spreekuur te komen? Tijdens de spreekuren zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor uw vragen. Buiten de spreekuren kunt altijd een bericht inspreken. Een medewerkster belt u dan tijdens het eerstvolgende spreekuur terug.


Alle bezoekers, die in de wachtkamer tijdens een spreekuur binnenlopen, worden geholpen door onze medewerksters.


Uw vragen kunt u ook stellen via: vrouwenrechtswinkelnijmegen@gmail.com


Wij bieden de mogelijkheid om het gesprek tijdens een van onze spreekuren in het Turks of Engels te voeren, mits vooraf en tijdig aangegeven.


          


NEEM CONTACT MET ONS OP

NIEUWS

REVIEWS

NEEM CONTACT MET ONS OP

DRAAGT U ONS EEN WARM HART TOE?

DONEER HIER:

024-3240855

vrouwenrechtswinkelnijmegen@gmail.com

VRIJWILLIGER WORDEN?

Vrijwilliger worden?

BestuurBen jij een vrouwelijke rechtsstudent en wil jij ons team versterken? Stuur een mailtje naar: vrouwenrechtswinkelnijmegen@gmail.com of kom eens langs tijdens onze spreekuren.

 

 

×
Top